joi, 22 septembrie 2011

Au mai rămas 2 zile până la Ziua de Curățenie Națională. Let`s Do It, Romania!


Mai sunt doar 2 zile până la marea curăţenie naţională, iar pregătirile pentru 24 septembrie sunt pe ultima sută de metri. Echipa „Let`s Do It, Romania!” a afişat pe site lista punctelor de inregistrare disponibile în fiecare judet, lista care va fi completată în zilele care urmează.

Iată care sunt cele mai importante informaţii despre Ziua de Curaţenie Naţională:

1. Voluntarii sunt asteptaţi sâmbătă dimineaţă, de la ora 8, la punctul de înregistrare cel mai apropiat de zona în care locuiesc. Este foarte important ca toţi voluntarii să treacă pe la un punct de înregistrare, ca să primească informaţii despre curăţenie, să semneze instrucţiunile de siguranţă şi să fie luaţi în evidenţă pentru rezultatele proiectului.

2. Curăţenia durează de la ora 8 la ora 15. După această oră începe ridicarea sacilor cu deşeuri.

3. Voluntarii sunt rugaţi să parcurgă Manualul de Curăţenie și Normele de siguranţă cu toate informaţiile necesare despre curăţenie

5. În cazul în care se poate, voluntarii sunt rugaţi să vină cu propria pereche de mănuşi şi rolă de saci (120l).

6. Îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată condiţiilor meteo.

7. După curaţenie, toţi voluntarii sunt rugaţi să confirme rezultatele activităţii lor, pentru a fi determinate zonele curăţate datorită proiectului “Let`s Do It, Romania!”. Modalitatea de raportare presupune trimiterea unui sms la numărul 1714 cu următorul format: Abreviere judeţ, Număr membri echipă, Număr saci strânşi, ID morman (dacă există). O alta variantă este aceea de a accesa la mormanul alocat anterior pe site opţiunea „Curăţat”.
 

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” a pus  la dispoziţia tuturor celor interesaţi de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-30 septembrie, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curăţenia naţională.

Let`s Do It, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune  curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, peste 200 000 de voluntari au participat la Ziua de Curăţenie Naţională de pe 25 septembrie. În 2011, voluntarii sunt chemaţi pe data de 24 septembrie să facă parte din Echipa Naţională care va curăţa România.

Persoane de contact:
Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678
 

vineri, 9 septembrie 2011

Activistul Verde s-a mutat în casă nouă!

Pana la urma, inevitabilul s-a produs : blogul Activsitul Verde s-a mutat in casa noua!



Platforma Weblog.ro, cea care a găzduit până acum blogul a devenit din ce în ce mai greu de utilizat. De aceea, blogul Activistul Verde s-a mutat de la vechea sa adresă http://activistulverde.weblog.ro la una nouă, pe blogger.com.

http://www.activistulverde.blogspot.com 

sau, pe domeniul de România al blogspot


 Motivul acestei schimbări a fost dat de nenumaratele buguri ale platformei weblog.ro. Acestea, dar si alte probleme - un PC "preistoric", o conexiune foarte instabilă, dar şi câteva probleme create de "prieteni" m-au silit să păstrez tăcerea pe acest blog.

Pe viitor însă, Activistul Verde îşi doreşte să-şi recapete vechea vitalitate şi sper să reveniţi cu drag pe acest blog pe care, atâta vreme l-aţi vizitat cu interes şi curiozitate.

După cum se poate vedea, blogul s-a mutat pe de-a întregul la noua adresă, astfel încât pot fi explorate şi articolele mai vechi, publicate în anii trecuţi, în anii "weblogieni"...

Ultima editare: 8 aprilie 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comentarii pe Facebook